Είπαμε πως θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος

Ο Γιάννης Γιαννάκης, τιμ μάνατζερ του γυναικείου βόλεϊ του Άρη, μίλησε στο YellowRadio 92,8 και την εκπομπή YellowNews για τη πορεία της ομάδας και τα επόμενα παιχνίδια.

Για την πορεία της ομάδας: «Είχαμε πει από την αρχή πως ο Άρης θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Αυτό θέλαμε γι αυτό επενδύσαμε στα νεαρά κορίτσια και δυο – τρεις έμπειρες για να χτίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι έκλπηξη για μας η καλή πορεία γιατί ζούμε τα κορίτσια καθημερίνα».

Για το ρόστερ: «Πέρσι η ομάδα ανέβηκε από την Α2 στην Α1 και το ρόστερ μπορούσε να σταθεί και στην Α1 και να σωθεί, αλλά αποφασίσαμε να στοχεύσουμε σε βάθος χρόνο και κάναμε καλές επιλογές, κάτι που το δείχνουν και τα αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει δυνατή ομαδα και φανατική εδρα, αλλά προνοήσαμε για αυτό καθώς πήγαμε τα κορίτσια να δούν το Άρης – Ούνιξ Καζάν στο Παλέ και κατάλαβαν τι θα πει έδρα, οπότε της ΑΕΚ δεν ήταν τίποτα. Μάλιστα, οι ξένες παίκτριες ήταν εντυπωσιασμένες από τον κοσμο με την Ούνιξ. Οι αθλήτριες μας παίξανε πολύ καλά και εδειξαν ψυχραιμια και πήραν τη νικη. Το θέλαμε το ματς και θεωρώ πως με τον Παναθηναϊκό ήταν κακή παρένθεση».

Για τα δυο επόμενα εντός έδρας: «Είναι δύσκολα παιχνίδια και περίεργα, αλλά είναι μια καλή ευκαιρια να κερδίσουμε και να προσθέσουμε άλλους έξι βαθμούς και να τελειώσει ακόμη καλύτερα ο πρώτος γύρος».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε κόσμο στο γήπεδο και στο τέλος θα τον αναγκάσουμε να έρθει. Κάνουμε καλή πορεία και περιμένουμε να στηρίξει περισσότερο ο κόσμος».