Οι κορασίδες του ΑΡΗ στη 3η Θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα! – Σαν σήμερα 18-07-2014

Σαν σήμερα 1 χρόνο πριν στις 18/07/2014 Ο Άρης κέρδιζε την Ηλιούπολη και καταλάμβανε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων το Final 4. Οι κίτρινες για να φτάσουν στη νίκη χρειάστηκε να κάνουν δύο σημαντικές ανατροπές αφού στο α’ σετ η Ηλιούπολη προηγήθηκε με 17-11 ενώ στο γ’ έφτασε να είναι μπροστά με 24-21.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2013 – 2014
και δείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, με στατιστικά στοιχεία, video των αγώνων κ.α.

Συνδιοργανωτές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ήταν ο ΑΣ ΑΡΗΣ και η Ελπίς Αμπελοκήπων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα της διοργάνωσης όπως και το live streaming των αγώνων «έγιναν πραγματικότητα» με τη συμπαράσταση του Γιάννη Ρετζεπέρη και της «δουλειάς» των εθελοντών φίλων της Γυναικείας ομάδας.

Ο Γ. Ρετζεπέρης και οι συνεργάτες του αν και δεν τους είχε ανατεθεί και το κομμάτι των ακαδημιών του συλλόγου, συμπαραστάθηκαν ενεργά στο τμήμα υποδομών προκειμένου να γίνει δυνατή η ανάληψη της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη.

Ήταν η 1η φορά «επίσημης» ανάμειξης του κου Ρετζεπέρη στα τμήματα υποδομής η οποία και στέφθηκε  με απόλυτη επιτυχία δεδομένου ότι η ομάδα κορασίδων του ΑΡΗ μας επέστρεψε στις επιτυχίες κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Και αφού «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», αναμένονται νέες επιτυχίες για ΟΛΟ το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ VOLLEY του ΑΡΗ μας.

Σημειώνουμε επίσης ότι με αυτή τους την επιτυχία τα κορίτσια του ΑΡΗ μας, εξασφάλισαν και BONUS για την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2013 – 2014